Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns gombás-tejfölös pulykahús

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra vágom, puhára párolom, beleteszem a babérlevelet, a sót, a sűrített paradicsomot, a pirospaprikát és kis vizet, oregánót, borsot. Ráteszem a gombát, majd a húst. Mindig csak pici víz hozzáadásával sütöm, mert a gomba enged levet. Ha ez kész, a tejfölt elkeverem 1 kanál mustárral és 1 kanál liszttel, a ragu levéből teszek hozzá, jól összekeverem, és a húsos gombára szűröm.

Jól összeforralom, 1 teáskanál citromlevet csepegtetek rá. Aki szereti, egy pici cukrot is tehet bele.

Köretként pirított burgonyát tálalok.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss