Előkészítés: A csirkét 4 részre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. Az olajban barnára sütjük, majd átrakjuk egy másik serpenyőbe.
Elkészítés: Hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, az ananászt, a mazsolát, a mandulát, és leöntjük a narancslével, majd lassú tűzön lefedve 20–30 percig főzzük. A húst előmelegített tálra tesszük. A visszamaradt levet a liszttel csomómentesre keverjük, fél dl vízzel felengedjük, és még néhány percig főzzük. A csirkét leöntjük a szósszal, és az avokádóval, a naranccsal és petrezselyemmel díszítve tálaljuk. Főtt rizzsel kitűnő.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre