Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns csirke

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Előkészítés: A csirkét 4 részre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. Az olajban barnára sütjük, majd átrakjuk egy másik serpenyőbe.
Elkészítés: Hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, az ananászt, a mazsolát, a mandulát, és leöntjük a narancslével, majd lassú tűzön lefedve 20–30 percig főzzük. A húst előmelegített tálra tesszük. A visszamaradt levet a liszttel csomómentesre keverjük, fél dl vízzel felengedjük, és még néhány percig főzzük. A csirkét leöntjük a szósszal, és az avokádóval, a naranccsal és petrezselyemmel díszítve tálaljuk. Főtt rizzsel kitűnő.

Ezek is érdekelhetnek

Friss