Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns barackos csirkemell

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst leöblítjük, leszárítjuk, kisebb érmékre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. A barackot félbevágjuk, magját kiszedjük, gerezdekre vágjuk.

A barackszeleteket bevonatos serpenyőben, szárazon kissé megpirítjuk.

Mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a húst a rozmaringággal együtt megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a hagymát, még 5 percig pirítjuk. Ráöntjük a narancslevet és a levest, sóval, borssal ízesítjük, 5 percig forraljuk. Kidobjuk a rozmaringot, kiemeljük a hússzeleteket, és melegen tartjuk.

A visszamaradt lébe szórjuk az ételsűrítőt, beletesszük a barackszeleteket, összeforraljuk, és a húshoz kínáljuk. Köretnek párolt rizst adhatunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss