Elkészítés: A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A kolbászt félkarikákra szeleteljük. A babot és a kukoricát leszűrjük. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rádobjuk a fokhagymát, a chilit és a kolbászt. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a paradicsompürét, és 5-6 percet pirítjuk. Hozzáöntjük a ketchupot, és egyet forralunk rajta. Ízlés szerint kevés cukorral ízesíthetjük.
A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük és összeforgatjuk a raguval.
Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre