Elkészítés: 1. A hagymát botmixerrel megzúzom, megpirítom, rádobom a fűszerezett halat, rácsepegtetem a citromot és megpirítom, főzöm szétesésig.
2. A rizst megpirítom felöntögetem vízzel, hozzáasom a leveskockát vagy a levesalapot, és tovább öntögetem vízzel (felszívja, felöntöm, felszívja, felöntöm...), hozzáadom a bort is.
3. A botmixeres zúzótálba beleszórom a tökmagot, a bazsalikomot, a snidlinget, a tökmagolajat, megpörgetem és rádobom a halra. Kicsit összepirítom.
4. A halat és a rízst összekeverem, összemelengetem, majd véget vetek neki.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre