Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Penny is meglépte – óriási változás jön, a vásárlók nem örülnek

default user icon
MME
Ahogy jó pár üzlet és üzletlánc, a Penny Market is meglépte azt, ami halaszthatatlannak tűnt: felszámolta az ingyenes parkolást. A vásárlók megdöbbentek, holott a Penny szerint ez kizárólag az ő érdekeiket és kényelmüket szolgálja.

A Penny Market is bevezeti a fizetős parkolási rendszert, vagyis egyórás ingyenes parkolóhasználat után díjat számít fel.
A VG.hu információi szerint a szombathelyi üzlet elé kihelyezett információs táblán az áll, hogy 1–2 óra között 2500 forintot, 2 óra után pedig óránként 5000 forintot kell fizetnie annak, aki az üzlet előtt szeretne parkolni.

 

A Penny a Világgazdaságnak elmondta, hogy a kereskedelmi lánc „jelen helyzetben és ezután is a vásárlói igényeit tartja elsőlegesen szem előtt”. Ennek érdekében minden olyan bejelentést, panaszt is kivizsgál, ami a vásárlók parkolási lehetőségeit veszélyezteti. Amennyiben egy adott üzletnél indokolttá válik az ingyenes parkolás időbeni szabályozása, abban az esetben a vállalat fontolóra veszi a korlátozás lehetőségeit. „Jelenleg azonban nem tervezzük, hogy bármelyik másik, környékbeli üzletünk parkolójánál bevezetjük az időkorlátos parkolási rendszert” – közölte a cég.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss