Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Penne all' arrabbiata (alaprecept)

40 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1.  A tésztát a csomágolásán található utasítás szerint sós, forró vízben kifőzzük.
  2. A finomra vágott fokhagymát olívaolajon dinszteljük, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzervet és a vörösbort. Összeforraljuk.
  3. Hozzáadjuk a sót, a borsot, ízléstől függően a csilit, az oregánót, a barnacukrot, majd kb. 15 percig főzzük.
  4. A szószhoz hozzákeverjük a friss bazsalikomot, majd a megfőtt tésztát és forrón, reszelet parmezánnal tálaljuk.

    Nézd meg a penne all' arrabiata elkészítését videón:

Ezek is érdekelhetnek

Friss