Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Péksuli Szabival: Így készül a kívül ropogós, belül pihe-puha sós kalács

default user icon
MME
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, sós fonott kalácsot. Már önmagában is mennyei, de a húsvéti sonkához is tökéletesen passzol, vagy akár szendvicseket is készíthettek belőle. Érdemes kipróbálni!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut.

A SÓS FONOTT KALÁCS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>> 

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss