Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Péksuli Szabival: így készíts otthon hatmagos kovászolt kenyeret!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret.

A HATMAGOS KOVÁSZOLT KENYÉR PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK! >>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A LEGFINOMABB TÖLTÖTT ZSEMLE, A RICOTTÁS ÖKÖRSZEM>>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A ROPOGÓS HÉJÚ MINIVEKNI, ZSÖMLE ÉS BRIÓS>>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A KÍVÜL ROPOGÓS BELÜL FOSZLÓS ROZSCIPÓ!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss