Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Péksuli Szabival: ropogós szélű kemencés pizza, ami másfél perc alatt megsül!

default user icon
MME
A Péksuli most következő részében azoknak kedvezünk, akik olyan mázlisták, hogy van fatűzelésű kemencéjük, és epedve várják, hogy egy igazi profi, mint mondjuk Szabadfi Szabi a pék mogosszon velük egy egyszerűen elkészíthető pizzatészta receptet. De, persze, az is nézze meg a videót, akinek nincs ilyen csodagépe, hiszen felforrósított pizzakövön, hagyományos sütőben is isteni finom lesz a pizza, csak persze egészen más!

 A fatüzelésű kemencében készült pizza csodája, hogy körülbelül 90 másodperc alatt elkészül, ám az a másfél perc komoly odafigyelést igényel, ugyanis folyamatosan forgatni kell a tésztánkat, hogy a nyílt láng ne égesse el. De akinek van ilyen építmánye a kertben, az semmiképp se hagyja ki a kemencés pizzát, ahogy Szabadfi Szabi, a pék készíti!

A PÉKSULI TOVÁBBI RÉSZEIT, receptekkel, praktikákkal Szabi-féle tippekkel ITT TALÁLOD >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss