Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Péksuli EXTRA: Szabi, a pék és Pauman Dániel töltött malaca

default user icon
MME
Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy mindenki ismeri és emlegeti, Szabi a pék - egy 10 részes videósorozatban már átadta tudása egy részét a Mindmegette.hu olvasóinak. Pékmesterünk most egy újabb sorozatban, sztárvendégekkel közösen készít el valamilyen finomságot. Ezúttal Pauman Dániel, olimpiai ezüstérmes kajakozó szegődött mellé pékinasnak, akivel egy zseniális töltött malacot készített.

Hozzávalók:

70 dkg BL 80 liszt
200 ml tej
200 ml víz, amiben megfőzzük a burgonyát 
3 dkg élesztő
1,6 dkg só
1,2 dkg cukor
1 db közepes burgonya 
20 dkg füstölt kolbász

Elkészítés:

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss