Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pasta mia! Íme Bologna kedvenc töltött tésztája, a balanzoni

default user icon
MME
Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínját-bínját maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen a tésztakészítés. Pasta mia!

A Pasta mia sorozatunkban Réka ezúttal Bologna kedvenc töltött tésztáját, a balanzonit készíti el. A töltelékbe kerül spenót, mortadella és ricotta is. 

Itt találod a vajas-zsályás balanzoni pontos receptjét! >>>

PASTA MIA! ÍGY KÉSZÍTSD EL AZ EGYIK NAGY OLASZ KLASSZIKUST, A TAGLIATELLE AL RAGÙT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss