Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pasta mia! Így lesz tökéletes a gnocchi alla romana

Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínnyát-bínnyát maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen akár a dagasztás is. Pasta mia!

A tészták sorát most a gnocchi alla romana-val, egy mennyei tepsiben sült fogással folytatjuk. Érdemes kipróbálni!

A GNOCCHI ALLA ROMANA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

PASTA MIA! ÍME BOLOGNA KEDVENC TÖLTÖTT TÉSZTÁJA, A BALANZONI>>> 

PASTA MIA! ÍGY KÉSZÍTSD EL AZ EGYIK NAGY OLASZ KLASSZIKUST, A TAGLIATELLE AL RAGÚT!>>> 

PASTA MIA! ÍGY KÉSZÜL A SZICÍLIAI CSAVART SPAGHETTI TRAPANI PESTÓVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek