Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pasta mia! Így készül a szicíliai csavart spaghetti trapani pestóval

Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínnyát-bínnyát maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen akár a dagasztás is. Pasta mia!

A tészták sorát most a busiate-val, vagyis a szicíliai csavart spaghettivel folytatjuk, na és persze a hozzá tartozó trapani pestót is elkészítjük. 

A TRAPANI PESTÓS SZICÍLIAI SPAGETTI  PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK!>>> 

PASTA MIA! ÍME BOLOGNA KEDVENC TÖLTÖTT TÉSZTÁJA, A BALANZONI>>> 

PASTA MIA! ÍGY KÉSZÍTSD EL AZ EGYIK NAGY OLASZ KLASSZIKUST, A TAGLIATELLE AL RAGÙT!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss