Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pasta mia! Így készítsd el az egyik nagy olasz klasszikust, a Tagliatelle al ragùt!

Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínnyát-bínnyát maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen akár a dagasztás is. Pasta mia!

A tészták sorát most a klasszikus emiliai tagliatelle-val kezdjük, na és persze a hozzá tartozó ragut is elkészítjük. Készüljetek fel, hiszen mennyei fogások várnak rátok az elkövetkezendő hetekben.

A TAGLIATELLE AL RAGÚ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ VENDÉGVÁRÓ: SAJTOS ROPOGÓS, MARADÉK KOVÁSSZAL >>> 

PÉKSULI SZABIVAL: LEPD MEG A CSALÁDOT HÚSVÉTKOR EGY ISTENI CSÜLKÖS KENYÉRREL! >>> 

EZ A TÖKÉLETES PETREZSELYMES KRUMPLI TITKA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss