Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt zöldség kuszkusszal

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A cukkinit és a póréhagymát alapos mosás után karikára vágjuk. A paprikát felkockázzuk, a hőkezelt spárgákat (amiről letörtük a fás részét) 2-3 cm-re daraboljuk.
  2. Wokba tesszük, hozzáadjuk az ételízesítőt, és 1 dl vizet öntünk alá. Ezután kis lángon, fedő alatt roppanósra pároljuk. Leszűrjük, és a leszűrt lébe még annyi vizet teszünk, hogy 2 bögrényi levet kapjunk. Felforraljuk, és a kuszkuszra öntjük. Lefedjük, és néha megkevergetve, főzés nélkül állni hagyjuk kb. 20 percig. 
  3. A kész kuszkuszt a párolt zöldségekkel tálaljuk.

Kuszkuszos receptek >>> 

Spárgás finomságok >>> 

Cukkinis receptek >>> 

Megjegyzés

Vegetáriánusok és cukorbetegek is fogyaszthatják. - neva55

Ezek is érdekelhetnek

Friss