Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt vörös káposzta

MME MME
1 4/5
75 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposzta külső leveleit ledobjuk, majd a többit meggyaluljuk, vagy vékony metéltre vágjuk. Besózzuk, állni hagyjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. 
  2. Egy nagyobb lábosban olajat forrósítunk, megfonnyasztjuk benne a hagymát. A káposztát kicsavarjuk, és a hagymához tesszük. Meglocsoljuk az ecettel, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben hozzáadjuk a köményt, és ha szükséges, kevés vizet. Végül a cukorral ízesítjük.

 

VÖRÖSBOROS PÁROLT KÁPOSZTA >>> 

MÉZES-BOROS-KÁPOSZTÁS PITE >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss