Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt sertéskaraj fehérboros savanyú káposztával

MME MME
5/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst a hártyáitól megtisztítjuk. Felforralunk fél liter vizet, belemorzsoljuk a leveskockát, beletesszük a cikkekre vágott hagymát, a fokhagymagerezdeket és a húst, lassú tűzön lefedve, időnként megforgatva puhára pároljuk.

Közben a burgonyát meghámozzuk, sós vízben megfőzzük.

A savanyú káposztát kissé átmossuk, majd a fehérborral, a babérlevéllel és néhány szem borssal egy serpenyőben megpároljuk.

A párolt sertéskarajt felszeleteljük, majd a káposztával és a főtt krumplival tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss