Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Harcsafilé zöldfűszeres tormakrémmel

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

  1. A halat felszeleteljük sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba beleöntjük a vizet és a bort, citromhéjat reszelünk bele, és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt puhára pároljuk.
  2. A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Még kicsit több olívaolajjal még krémesebbé tehetjük.
  3. Tálaláskor a salátánkra extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejérekanalazzuk a tormakrémet.

Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

Ezek is érdekelhetnek

Friss