Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt hal zöldségekkel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat megmossuk, sóval, borssal, citromlével fűszerezzük, és állni hagyjuk, amíg a zöldségeket előkészítjük.

A répát, a karalábét, az újhagymát megtisztítjuk, és vékony csíkokra-szeletekre vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a zöldségeket. Enyhén megsózzuk, megkeverjük. A halat a zöldségek tetejére fektetjük, lefedjük, és kb. 10 percig pároljuk.

A kaprot leöblítjük, felaprítjuk, a halra szórjuk, és a zöldségekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss