Elkészítés: 1. A sütőt 220 fokra előmelegíteni. A parmezánt, lisztet és a fűszereket egy tányérban jól összekeverni. Tojást külön kikeverni.
2. A csirkemellfiléket először a kikevert tojásba, majd a parmezános keverékbe forgatni. A felesleget le kell szórni róla, félretenni. A tepsit ecsettel olajjal kikenni, ráfektetni a húst, kb. 15 percig a sütöben barnítani.
3. A vajat, fokhagymát petrezselymet, sót és borsot kikeverni. Ezzel a kenyérszeleteket bekenni. A csirkehúst a sütőben megfordítani, és a kimaradt, félretett keverékkel beszórni. A kenyérszeleteket mellé tenni, és további 10 percig sütni. Forrón tálalni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre