hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párizsi camembert fokhagymás tejföllel és sült almával

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejfölt összekeverjük az összezúzott fokhagymával és a sóval, hűtőbe rakjuk. Az almákat kettévágjuk, és alufóliázott tepsiben sütőbe rakjuk sülni. Közben a 2 tojást összekeverjük a 6 evőkanál liszttel, a szerecsendióval, borssal, sóval. Ezt a masszát 10 percig pihentetjük. Majd fogjuk a camembert-t, elöször lisztbe, utána a masszába mártjuk, és forró olajban hirtelen kisütjük. A kész camembert-t a sült almával és a fokhagymás tejföllel tálaljuk.

Megjegyzés

Könnyebb elkészíteni, mint a sima rántott sajtot, hisz a bundája megdagad, és teljesen befedi a sajtot. - MME

Ezek is érdekelhetnek