Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük, és 12 órán át pihentetjük. Félujjnyi vastagra nyújtjuk, majd összehajtogatjuk, és újra pihentetjük. A hajtogatást-nyújtást többször ismételjük.
Ha kész a tészta, egy tepsit kibélelünk vele, és 200 fokos sütőben félig megsütjük. A mozzarellagolyókat felszeleteljük, a megmosott, jól megszárított parajt lehúzzuk a száráról, és felhevített margarinon kissé megfuttatjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük.
A félig megsült tésztán egyenletesen elosztjuk a mozzarellát meg a parajt, majd sütőbe téve addig sütjük, amíg a tészta pirulni kezd, és a közepe is átsül. Cikkekre vágva, forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre