Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Parajos báránygerinc

MME MME
60 perc
mester
költséges
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg báránygerinc
  • 1 evőkanál mustár
  • bors
  • 5 szál rozmaring
  • 10 dkg paraj
  • A körethez:
  • 10 dkg császárszalonna
  • 40 dkg vörösbab konzerv
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • bazsalikom
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

Elkészítés: A báránygerincet bekenjük mustárral, megborsozzuk, sózzuk.

A rozmaringot és a parajt összevágjuk, és ebben a keverékben jól megforgatjuk a mustáros húst.

Ezután sütőben megsütjük, és szépen
felszeleteljük.

A körethez az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a babkonzervet, borsot, bazsalikomot, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, végül hozzákeverjük a tejfölt.

A hússzeleteket a körettel tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet özv.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek