Elkészítés: A csirkecombokat egyenként megkenjük vékonyan mustárral, megsózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt teszünk rá. Egy tálba helyezzük, leöntjük 3-4 dl paradicsomlével, rászórjuk a majoránnát és a zúzott fokhagymát, összeforgatjuk, és letakarva betesszük a hűtőbe 2-3 órára vagy 1 éjszakára.
Amikor sütni akarjuk olajozott tepsibe tesszük, ráöntjük az edényből a páclét, lefóliázzuk, és előmelegített sütőben sütjük 20 percig, majd fólia nélkül készre sütjük.
Burgonyapüré vagy hagymás tört burgonya illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre