Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos rizottó

MME MME
1 3.5/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk a rizst, hozzákeverjük a mustárt és a paradicsompürét, majd felengedjük a borral és a vízzel.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a leveskockákat és egy kevés sót, és takarék lángon főzzük.
  3. Többször megkevergetjük, és addig főzzük, amíg a rizs megpuhul. 
  4. Ízlés szerint nyers paradicsommal, bazsalikommal vagy reszelt sajttal a tetején tálaljuk.

Megjegyzés

Hagyom, hogy ragacsos maradjon, mert így a legfinomabb! A legjobb rizottó rizsből vagy gömbölyű szemű rizsből készíteni. Szép piros színe és isteni illata mindenkit elcsábít - és a keményítőnapot jobbá teszi.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss