Elkészítés: A csirkemellet 2 centis kockákra vágom, sóval, borssal és rozmaringgal fűszerezem, kb. 15-20 percig állni hagyom.
A felaprított hagymát üvegesre fonnyasztom, majd megpirítom rajta a csirkemellet, hozzáadom az apróra vágott paprikát és paradicsomot, a paradicsompürét és a préselt 2-3 gerezd fokhagymát. Közepes lángon addig főzöm, amíg a zöldségek kiengedett leve szinte teljesen el nem fő - egy kicsi azért maradjon, nehogy túl száraz legyen.
Amíg elkészül, megfőzöm a szélesmetéltet sós, olajos vízben, majd leszűröm, és a csirkéhez keverem, azonnal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!