Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos-olajbogyós penne

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. Az olajbogyót lecsepegtetjük, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Az oregánót leöblítjük (néhány levelet féreteszünk a tálaláshoz), levélkéit apróra vágjuk.
  2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a paradicsomokat, a hagymát, az olajbogyót, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommal. Megszórjuk néhány levél oregánóval, frissen őrölt borssal, és azonnal tálaljuk.

10 POFONEGYSZERŰ TÉSZTAÉTEL>>> 

9 SZUPER HÁZIAS TÉSZTA A GRÍZESTŐL A SONKÁSIG>>> 

4 HIBA, AMIT TE IS ELKÖVETSZ TÉSZTAFŐZÉS KÖZBEN>>> 

Megjegyzés

Fotó: Springerpics
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss