Előkészítés: A nyulat (ha fagyasztott, hagyjuk kiengedni) megmossuk, 8 darabra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, a hagymákat meghámozzuk (ha nagyobbak, ketté/négybe vágjuk).
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy nagyobb fazékban, megpirítjuk benne a húsdarabokat. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, és 1-2 percig pirítjuk. Ráöntjük a bort, kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, és felforraljuk. A húsra öntjük a paradicsomokat, összekeverjük, és fedő alatt kb. 60 percig főzzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A húst sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, és a tésztával körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre