Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos káposzta grillkolbásszal

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposzta torzsáját eltávolítjuk, a leveleit csíkokra vágjuk. Egy fazékba vizet öntünk, beletesszük a káposztát, a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és nádcukorral, és lefedve puhára főzzük.
  2. A rántáshoz az olajat felforrósítok, hozzáadjuk a zabpehelylisztet, kicsit lepirítjuk, majd ráöntjük a 3 dl vízzel elkevert paradicsompürét, és csomómentesre keverjük.
  3. A káposzta főzővizéből 1 merőkanálnyit hozzáöntünk a a rántáshoz, majd besűrítjük a főzeléket. Ha szükséges még fűszerezzük, édesítjük.
  4. A kolbászokat bevagdossuk, és kevés forró olajon mindkét oldalát megsütjük és együtt tálaljuk a főzelékkel.

Így készítheted el a paradicsomos káposztát! >>>

10 MENZAKAJA, AMIT OTTHON ELKÉSZÍTVE IMÁDNI FOGSZ! >>> 

9 KÖNNYŰ FŐZELÉK, AMI IGAZÁN JÓLESIK TAVASSZAL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss