Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos káposzta füstölt csülökkel és sertés combbal

15 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk a zsíron. Rátesszük a kockákra vágott húst, fehéredésig átforgatjuk nagy lángon, utána rá esszük a kockára vágott csülköt és a fűszerpaprikát, felengedjük vízzel vagy csontlé alappal és fűszerezzük ízlés szerint.
  2. Amikor félig megfőtt a pörköltünk, hozzáadjuk a szeletelt vagy gyalult káposztát, amit már előzőleg lesóztunk és hagytunk állni. Felengedjük megfelelő víz mennyiséggel, pótoljuk még fűszerekkel, beleöntjük a sűrített paradicsomot és összeforraljuk.

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: PARADICSOMOS KÁPOSZTA, HOGY A NAGYKÖNYVBEN MEG VAN ÍRVA! >>> 

10 POFONEGYSZERŰ FŐZELÉK, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss