Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos húsgolyó sajttal sütve

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A zsemlét beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk. A zsemlét, a darált húst, a sót, borsot, a zúzott fokhagymát, szárított petrezselymet, a tojást, a parmezánt összekeverjük. A masszából golyókat formázunk.
  2. Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a húsgolyókat elősütjük, csak annyira, hogy megpiruljon egy kicsit, majd kiszedjük. A visszamaradt olajon üvegsre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáöntjük a paradicsomszószt, a vizet és a sűrített paradicsomot és összeforraljuk. Megszórjuk szárított bazsalikommal, oregánóval. Sóval, borssal, szárított chilivel.
  3. A húsgolyókat visszatesszük a paradicsomszószba. Lefedve 10 percig sütjük, majd mozzarella karikákat vágunk a tetejére, megszórjuk reszelt sajttal és reszelt parmezánnal, végül további 15 percig sütjük.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

15 ISTENI FOGÁS, HA VAN OTTHON EGY ADAG DARÁLT HÚS>>> 

11 HÚSGOMBÓCOS ÉTEL, AMIT MINDENKI IMÁD>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss