Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos halfalatkák rongyos tésztával

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Egy vastagfalú edényben hevítsük fel az olajat, futtassuk meg rajta az aprított hagymát és fokhagymát. Ha már üveges a hagymánk, hozzáadhatjuk a paradicsomkonzervet, forraljuk össze, majd fűszerezzük paprikával és római köménnyel, és adjuk hozzá a haldarabokat. Öntsük fel az alaplével, és 10-12 percig hagyjuk rotyogni, amíg a szósz besűrűsödik.

Eközben lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, majd leszűrve adjuk a halhoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Tálaláskor szórjuk meg az ételt friss aprított petrezselyemmel, és facsarjunk rá kevés citromlevet.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András, styling: Filep Kata - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss