Elkészítés: Egy vastagfalú edényben hevítsük fel az olajat, futtassuk meg rajta az aprított hagymát és fokhagymát. Ha már üveges a hagymánk, hozzáadhatjuk a paradicsomkonzervet, forraljuk össze, majd fűszerezzük paprikával és római köménnyel, és adjuk hozzá a haldarabokat. Öntsük fel az alaplével, és 10-12 percig hagyjuk rotyogni, amíg a szósz besűrűsödik.
Eközben lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, majd leszűrve adjuk a halhoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor szórjuk meg az ételt friss aprított petrezselyemmel, és facsarjunk rá kevés citromlevet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre