Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos gnocchi darált hússal és kolbásszal

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt karikára szeleteljük és némi zsiradékon kisütjük, majd félretesszük.
  2. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük a passzírozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a bazsalikomlevelet és 15 percig főzzük. A végén beletesszük a kolbászkarikákat és összeforraljuk.
  3. A meghámozott, felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Azután leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tojást, ízlés szerint sót, és alaposan összedolgozzuk.
  4. Az így kapott masszából rudakat formázunk, és falatnyi darabokra vágjuk azokat. A galuskák széleit villával kissé lenyomjuk, majd forrásban lévő, sós vízben addig főzzük mindet, amíg fel nem jönnek a víz tetejére. Végül leszűrjük és lecsepegtetjük.
  5. A gnocchit összekeverjük a paradicsomos-húsos szósszal. Tűzálló tálba öntjük, a teteját megszórjuk reszelt sajttal. 165 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad rajta.

A 9 LEGJOBB GNOCCHI, AMINEK EGY OLASZ IS ELKÉRNÉ A RECEPTJÉT >>> 

13 KIADÓS RAKOTTAS RECEPT HÓVÉGI VACSORÁKHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss