Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos borjúragu csigatésztával

60 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: Először a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük, vízzel leöblítjük és leszűrjük.

A kaliforniai paprikát vékonyabbra szeljük, a paradicsomot is feldaraboljuk.

Egy nagyobb lábasban a felmelegített olajra rátesszük a felcsíkozott borjúhúst, kevergetve jól lepirítjuk, majd rátesszük a paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát, tovább kevergetjük-sütjük. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a csípős paprikát, ezzel is jól összesütjük, sózzuk, borsozzuk, tehát csak a sütés vége felé, majd 4-5 dl vízzel felöntjük, összefőzzük, jól össze fog sűrűsödni. A végén hozzáadjuk a mézet és a petrezselyemzöldet.

A kész borjúhúsos szószba keverjük a kifőzött tésztánkat, és összeforraljuk kb. 5 perc alatt, kevergetve.

Reszelt sajttal vagy anélkül tálaljuk, ki hogyan szereti.

Ezek is érdekelhetnek

Friss