Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paprikás-sajtos csirke

60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat vagy mellszeleteket csemege piros arannyal bekenjük, majd kivajazott tepsibe pakoljuk. Megszórjuk ételízesítővel, a zúzott fokhagymát (ízlés szerint, de ez adja meg az ízét) a tetejére szórjuk, közéjük néhány helyre kis darabka margarinokat vagdosunk. (Ha comb, akkor kevesebb vajat tegyünk, mert párolódás közben több levet enged.) Alufóliával letakarjuk, és sütőben puhára pároljuk. Ha puha, levesszük a fóliát, és kétféle reszelt sajttal bőségesen megszórjuk a húsokat. Pirosra sütjük. Burgonyapüré illik hozzá köretnek.

Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek