Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paprikás lisztben sült keszeg

30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A halat egy vágódeszkára tesszük és késsel kb.3 mm-ként bevagdossuk. Egy fél citrom levével meglocsoljuk a beirdalt halakat, néhány percig állni hagyjuk, majd papírtörlőre tesszük, és szárazra törüljük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A lisztet, a búzadarát, és a paprikát összekeverjük, és bepanírozzuk a halakat, majd forró olajban pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

SZUPEREGÉSZSÉGES VACSORA - 20 PERC ALATT: ROPOGÓS HALFALATOK FŰSZERES BUNDÁBAN >>>

ÍGY LESZ OMLÓS! 6 TRÜKK, AMIT TUDNOD KELL, HA HALAT KÉSZÍTESZ >>> 

15 HALAS FŐÉTEL - VÁLOGATÁS >>>

Megjegyzés

Ízletes fogás,mely a balatoni nyaralást idézi.Igaz én kukorica darával mindig megspékelem:-) Napjainkban már nagyobbrészt hekk készül,de a keszeg az igazi :-) - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss