Elkészítés: A hagymát olajban üvegesre párolom, ezután félrehúzom, beleteszek 1 evőkanál fűszerpaprikát, 1 kávéskanál fűszerköményt, sót, borsot, kevés gulyáskrémet, 1 nagyobb cikk fokhagymát (reszelem vagy fokhagymanyomón áttöröm), majd a felkockázott, megmosott krumplit. Felöntöm annyi vízzel, hogy biztonságosan ellepje.
A paradicsomot leforrázom, lehúzom a héját, felvágom, a paprikát felkockázom, és beleteszem ezeket is. Amikor már megpuhult a krumpli, a füstlit felkarikázom, és a végén 5 percig főzöm a krumplival.
Tejföllel, kenyérrel kínálom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre