Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 paprikás és pörkölt, aminek nem lehet ellenállni!

default user icon
MME
A pörkölt annyira alapétel, hogy talán a kezdő szakácsok között sincs is olyan, aki ne tudná elkészteni, legalább az alapot. A forró zsiradék-hagyma-pirospaprika hármasára mehet aztán bármi, a bármilyen hústól az egészen az apróra vágott tojáson vagy a zöldborsón át, a szejtánig. Mutatunk 11 isteni variációt erre a jolly joker magyar klasszikusra!
KOLBÁSZOS TOJÁSPÖRKÖLT >>>

gombapaprikás tejföllel >>>
ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT ÖRÖMMEL >>> 
SZEJTÁNPÖRKÖLT TOJÁSMENTES NOKEDLIVEL >>> 
TEJFÖLÖS CSIRKEPAPRIKÁS >>> 
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT >>> 
PÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>> 
CSIRKEMÁJPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>> 

PARADICSOMOS CUKKINIPÖRKÖLT >>> 
HARCSAPAPRIKÁS TÚRÓS CSUSZÁVAL >>> 
PACALPÖRKÖLT FŐTT KRUMPLIVAL >>> 
PÖRKÖLT KLASSZIKUSAN ÉS CUKKINIVEL, GOMBÁVAL, ZUZÁVAL: A LEGJOBB VARIÁCIÓk PÖRKÖLTRE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss