Elkészítés: A tojást elkeverjük a tejjel. A besózott, kiklopfolt hússzeleteket bemártjuk a lisztbe, a tojásos tejbe és a zsemlemorzsába. Felforrósítjuk az olajat a serpenyőben, és a forró olajban kisütjük a hússzeleteket.
A mártáshoz a vízben elkeverjük a kukoricalisztet. A cukrot feloldjuk a narancslében, majd felforrósítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a citromlét és a fűszereket. Beletesszük a mazsolát, és 5 percig lassú tűzön forraljuk. A kukoricaliszttel behabarjuk, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
A mártást külön tálaljuk a hús és párolt rizs mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre