Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 zseniális panírozási trükk a tökéletes rántott fogásokért!

Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Panírozási praktikák következnek.
1.

Rántott sajtot úgy süthetsz a kifolyás veszélye nélkül, ha a dupla panírozás után (liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa) kb. 20 percre a mélyhűtőbe teszed, majd forró olajban, gyorsan sütöd meg.

RÁNTOTT SAJT RECEPT >>> 
2.

Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával, ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz. A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem törik szét a gomba), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa. Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz panírozni, és egyenletes is lesz mindenhol.

3.

Ha a rántott húsokat réteslisztben kezded panírozni, egyenletesebb lesz a felülete, és nem hólyagosodik fel sütéskor.

RÁNTOTT HÚS VARIÁCIÓK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss