Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pangasius provence-i szósszal

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A mártáshoz a hagymát szálasra vágjuk, és 5 dkg vajon párolni kezdjük. Mikor félig kész, hozzáadjuk a megpucolt, felszeletelt almát, tovább pároljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, a fűszereket, pici sót és összeforraljuk. Botmixerrel pépesítjük, majd kis tejjel felöntjük mártás sűrűségűre, összeforraljuk, kicsit állni hagyjuk.

A halat kiengedjük. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és nagy lángon, vajon elősütjük, hogy egy kis színt kapjon.

Vajjal kikent tepsibe fektetjük a halszeleteket, eloszlatjuk rajtuk a mártást. 210 fokos sütőben addig sütjük, amíg a mártás megpirul a tetején.

Megjegyzés

Vendégek körében is nagy sikert aratott, nagyon finom, könnyű fogás. - aantee

Ezek is érdekelhetnek

Friss