Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palócleves VIII.

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés zsírban megdinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Beletesszük a felkockázott ürühúst, és fűszerezzük a fokhagyma, a babérlevél, a köménymag, illetve ízlés szerinti só, őrölt bors hozzáadásával. Rövid lében, fedő alatt majdnem puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a zöldbabot és a megtisztított, felkockázott burgonyát, majd a főzés végén rántással és tejföllel sűrítjük. Még finomabb ízhatást érünk el, ha a levesbe belefőzünk egy csokor kaprot is.

    5+1 PALÓCLEVES, AMI UTÁN NEM MARADSZ ÉHES >>> 

    SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: LAKTATÓ PALÓCLEVES >>> 

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss