Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palóc gulyás II.

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a felkockázott húst, és fehéredésig dinszteljük, majd lehúzzuk a tűrzől, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, és takaréklángon, lefedve pörköltöt készítünk belőle.

2.) Ha a hús már puha, mellétesszük a megtisztított, felkockázott burgonyát és a hasábokra vágott répát, és felöntjük annyi vízzel, hogy mindent ellepjen a lé.

3.) Amikor félpuha, beletesszük a zöldbabot, és puhára főzzük.

4.) A liszttel elkevert tejföllel csomómentesen behabarjuk, ha igényli, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek