Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat. Hűtőbe tesszük 10 percre dermedni, majd 2 lap sütőpapír között kinyújtjuk.
A töltelékhez egy kis lábasban megolvasztjuk a kókuszzsírt, belekeverjük a kakaót és a mézet, és addig kevergetjük, amíg szépen beleolvad. Annyira kihűtjük, hogy kenhető massza legyen belőle. (Kicsit nyúlós, karamelles állaga lesz.).
A kinyújtott tésztát megkenjük a csokikrémmel, majd sütőpapír segítségével feltekerjük. Felszeleteljük kb 1,5 cm-es szeletekre, a kezünkel kicsit megigazgatjuk, hogy szép kerek legyen, és egymástól 2-3 cm-re sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
170 fokra előmelegített sütőben kb.15- 20 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre