A tojássárgájákat, a mustárt és a citromlét magas falú keverőpohárba tesszük, majd hozzáöntünk egy kevés kókuszolajat. A botmixert a pohár aljára merítjük, és a hozzávalókat a legmagasabb fokozaton egyneművé keverjük. Ezután apránként beledolgozzuk a maradék kókuszolajat és az olívaolajat, miközben a botmixert fokozatosan egyre feljebb emeljük.
Végül az így kapott krémes állagú, sűrűn folyós majonézt sóval, borssal ízesítjük, és egy 2,5 dl-es, légmentesen zárható csavaros üvegbe töltjük. Kb. 2 hétig tartható el a hűtőben.
Nincs botmixered? Alaposan rázd össze a hozzávalókat a kétféle olaj kivételével egy csavaros befőttesüvegben, majd önts át egy tálba, és verd tovább habverővel. Közben apránként öntsd hozzá az olajokat. - MME