A paleo gofri tésztájához a tojásokat az eritrittel és a vaníliakivonattal keverjük habosra, majd csorgassuk hozzá a mézet és a megolvasztott kókuszzsírt, adjuk hozzá a lereszelt citromhéjat, és az egészet egy kézi habverővel dolgozzuk simára.
A manióka lisztet kanalanként adjuk a masszához, és keverjük csomómentesre. Ha túl sűrűnek érezzük, egy kevés növényi tejjel lazíthatunk rajta.
A kész tésztát, rövid pihentetés után, tetszőleges gofrisütőben süssük aranybarnára.
Törjük össze a csokoládét egy hőálló tálban, öntsük hozzá az olajat, és mikrohullámú sütöben, vagy gőz fölött egy fém tálkában olvasszuk össze, majd keverjük csomómentesre.
A kivit és a mangót hámozzuk meg, és tetszőleges formára szeleteljük fel.
A kész gofrikat rendezzük egy tányérra, csorgassuk meg a csokiöntettel, halmozzuk mellé a gyümölcsöket.