Elkészítés: Habverővel összekeverjük a tejet, a tojást, a lisztet és egy csipet sót, majd fél órára hideg helyre tesszük. Belekeverjük az olvasztott vajat, és egy vékonyan kiolajozott palacsintasütőben 18-20 palacsintát sütünk belőle. Ha elkészültek, melegen tartjuk őket.
A pulykás töltelékhez megtisztítjuk, és kis darabokra vágjuk a répát és az újhagymát. A pulykamelleket leöblítjük, szárazra töröljük és felkockázzuk. Forró olajban megpirítjuk, sóval és curryvel ízesítjük, majd a húst kivesszük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a répát és a hagymát, felöntjük a narancslével, és pároljuk 10 percig. A zöldségeket sózzuk, borsozzuk, majd visszarakjuk a húst is a fazékba, és főzzük tovább újabb 5 percig. A tölteléket melegen tartjuk, míg elkészítjük a többit is.
A chilihez megtisztítjuk a hagymát, kivesszük a chilipaprikák magházát, és a paprikákat apróra vágjuk. A piros húsú paprikát is megtisztítjuk, majd az egészet megpirítjuk forró olajon. Hozzáadjuk a bárányt, megpirítjuk azt is a zöldségekkel együtt. Ízlés szerint sóval, borssal és chilivel ízesítjük. A babot és a paradicsomot is a raguhoz adjuk, majd 20 percig sütjük. Ezután következik a kukorica, majd újabb 5 perc párolás. Ha elkészült, ezt is melegen tartjuk.
Simára keverjük a túrót és a joghurtot, és mézzel édesítjük. Hosszában félbevágjuk a banánokat, hirtelen megpirítjuk a vágott felüket a forró vajon vagy a margarinon, majd megszórjuk fahéjjal. A palacsintákat megtöltjük a különböző töltelékekkel, és még langyosan kínáljuk.