Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palacsintába bújt csirke

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, elkeverjük egy fakanállal, majd hozzáadjuk a tejet. Folyamatos kevergetés mellett ízesítjük a mártást sóval, borssal, szerecsendióval, és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd. 
  2. A csirkehúst megmossuk, felaprítjuk, a gombákat megtisztítjuk, négybe vágjuk, majd a szószhoz adjuk. A tojássárgáját összekeverjük a tejszínnel vagy tejföllel, és ezzel sűrűsítjük be a csirkés-gombás ragut.
  3. Megtöltjük a palacsintákat, és néhány percre forró sütőbe tesszük. Előételként, vagy salátával főételként is tálalhatjuk. 

PALACSINTA ALAPRECEPTET ITT TALÁLSZ >>>  

Ezek is érdekelhetnek