Elkészítés: A csirkecombokat megfosztjuk a bőrüktől és a csontoktól, falatnyi darabokra tépkedjük. Az újhagymát felkarikázzuk, a zöldből egy keveset félreteszünk a díszítéshez.
Egy serpenyőben pár evőkanál olajat hevítünk, rádobjuk az újhagymát. Kicsit megpirítjuk, mehet hozzá a csirke. Átforgatjuk, mikor itt-ott megbarnul, megsózzuk, és rátekerünk egy szép adag borsot. Hozzákeverjük a mustárt, elzárjuk a gázt, és langyosra hűtjük.
A palacsintasütőt felhevítjük, kiolajozzuk (alaposan, még véletlen se ragadjon le!). Eloszlatunk benne egy merőkanálnyi tésztát és a szokásossal ellentétben takarékra vesszük a lángot. Mikor a széle elkezd felpöndörödni és látszik, hogy az alja megsült, a széléhez közelebb ráteszünk 1 nagy evőkanál tölteléket. Egy lapáttal először félbehajtjuk úgy, hogy a húskupac a félhold felső részén legyen a tészta alatt, majd az alsó felét is ráhajtjuk, így egy negyed kört kapunk. Egy perc után óvatosan megfordítjuk, kicsit megnyomkodjuk a tésztát mindenhol, hogy szép formája legyen, és mindenhol átsüljön. Így járunk el addig, míg elfogynak az alapanyagok.
Tálaláskor kiskanál mustárral és újhagyma zöldjével díszítjük, salátával kínáljuk.